ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΔΙΑΦΟΡΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ arrow Μεγάλη πτώση στις τιμές του πετρελαίου, πτώση και στις τιμές βάμβακος
no module

 
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΟΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΠ ΑΠΟ ΤΟ 2006
ΤΙΜΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛ/ΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΘΡΑ-ΑΠΟΨΕΙΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ
Agro ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEWS
Για να λαμβάνετε το Cotton-net.gr "NEWS" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, συμπληρώστε στο πεδίο το email σας: Μάλιστα, επιθυμώ να εγγραφώ στον κατάλογο διευθύνσεων του Cotton-net.gr
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ...
Στα αγαπημένα
Αρχική σελίδα
ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ
Εχουμε 9 φιλοξενούμενους σε σύνδεση
Μεγάλη πτώση στις τιμές του πετρελαίου, πτώση και στις τιμές βάμβακος Εκτύπωση E-mail
17 09 2019

Μεγάλη πτώση 5,7% κατέγραψαν οι τιμές του πετρελαίου, έπειτα από το εκρηκτικό άλμα που κατέγραψαν χτες στον απόηχο των επιθέσεων σε εγκαταστάσεις στη Σαουδική Αραβία, καθώς ο Υπουργός Ενέργειας του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε ότι η παραγωγή πετρελαίου αναμένεται να έχει αποκατασταθεί πλήρως έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα για το θέμα ο πρόσφατα διορισθείς υπουργός Αμπντουλαζίζ Μπιν Σαλμάν τόνισε ότι η Σαουδική Αραβία χρησιμοποιεί εφεδρικά αποθέματα για να καλύψει την ζήτηση των πελατών της και ότι η παραγωγή θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια βαρέλια ανά μέρα μέχρι το τέλος του μήνα.

Σε αυτό το κλίμα, το συμβόλαιο του αμερικανικού αργού παραδόσεως Οκτωβρίου ολοκλήρωσε τις συναλλαγές του έχοντας υποχωρήσει κατά 5,7% ή 3,56 δολάρια, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 59,34 δολάρια ανά βαρέλι στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Ακόμα μεγαλύτερες ήταν οι απώλειες που κατέγραψε το ευρωπαϊκό αργό Brent, με το δικό του συμβόλαιο παραδόσεως Νοεμβρίου να χάνει 6,5% ή 4,47 δολάρια και να κλείνει στα 64,55 δολάρια ανά βαρέλι στο ICE του Λονδίνου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις ηλεκτρονικές συναλλαγές τα συμβόλαια του πετρελαίου συνεχίζουν να διαπραγματεύονται με περαιτέρω πτωτική κατεύθυνση, συγκεκριμένα το WTI υποχωρεί κατά 6% και το Brent κατά 7,1%.

Χθες Δευτέρα (16-9-2019) το χρηματιστήριο βάμβακος «έκλεισε» στα 62,59 c/lib και σήμερα (Τρίτη) «άνοιξε» με ελαφριά πτώση στα 62,40 c/lib, και κινούμενο - με «νευρικότητα» λόγω της πετρελαϊκής «ανακατωσούρας» - μέσα σε ένα ενδοσυνεδριακό εύρος μεταξύ 60,80c/lib (το χαμηλότερο) και 62,56 c/lib (το υψηλότερο), «έκλεισε» τελικά με πτώση -1,93% (-1,21c/lib), στα 61,38 c/lib.

Το δολάριο έκλεισε σήμερα ανεπαίσθητα ενισχυμένο έναντι του ευρώ, με ισοτιμία 1 ευρω = 1,1026 δολάρια.

Τελευταία ενημέρωση: ( 17 09 2019 )
All rights reserved. Copyright © 2005 by Cotton.Net
Powered by D.T. CdMania WDG
Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται πλήρως τους [ΟΡΟΥΣ]
και αναγνωρίζουν ότι θα δεσμεύονται από αυτούς σε κάθε χρήση της.Για κάθε διαφορά, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Σερρών.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Thess-Website